• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Головне із засідання чергового виконкому

eye

490

27.07.2023 11:38

RSS

27 липня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету. Порядок денний засідання налічував 30 питань освітньої, соціальної, комунальної та оборонної галузей, а також розвитку містобудівної діяльності, бюджетної політики та захисту прав дитини.

Першим вирішено звільнити громадян із родин учасників бойових дій від оплати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 50% від установленої батьківської плати по 31 грудня 2023 року.

Дев’ять питань стосувалися соціального захисту жителів громади. Ухвалено рішення профінансувати коштом місцевого бюджету одноразову матеріальну допомогу:

  • 18 громадянам у складному матеріальному становищі внаслідок важких життєвих обставин (30,6 тис. грн.);
  • 44 громадянам за висновками депутатів (136 тис. грн.);
  • 5 родинам військовослужбовців, які загинули на війні (113,2 тис. грн.);
  • 8 родинам військовослужбовців, які отримали поранення на війні (91,2 тис. грн.);
  • 3 внутрішньо переміщеним особам для вирішення вкрай важливих життєвих питань (2 тис. грн.).

Затверджено два подання щодо доцільності призначення опікуном над особами з інвалідністю.

Внесено зміни до рішень виконкому, якими затверджено Положення про спостережну комісію при виконавчому комітеті та складу Координаційного центру підтримки цивільного населення громади.

Шість питань вирішено в частині комунального господарства. Зокрема, доповнено Перелік робіт з ремонту і утримання об’єктів та елементів благоустрою громади заходом «роботи зі встановлення бордюрів по вул. Ринкова в м. Хмільник».

Вирішено взяти на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування та двом громадянам дозволено облаштування індивідуального опалення їхніх квартир.

Погоджено трьом громадянам тимчасове розміщення будівельних матеріалів на загальноміській території до 15.11.2023р.

За клопотанням підприємств та громадян, на підставі актів комісійного обстеження зелених насаджень дозволено видалення аварійних, сухостійних дерев.

У зв’язку з втратою оригіналу документа співвласниці квартири дозволено видати свідоцтво про право власності.

За заявою фізичної особи-підприємця внесено зміни в дозвільні документи на розміщення зовнішньої реклами.

Затверджено план культурно-мистецьких заходів з 7 серпня по 3 вересня 2023 року та погоджено КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради надання частини території парку для проведення циркової вистави з дотриманням заходів безпеки.

Два питання вирішено в інтересах захисту прав дитини: визначено місце проживання малолітньої разом із матір’ю і встановлено опіку над майном дитини-сироти та призначено опікуна.

Схвалено чотири проєкти фінансових рішень міської ради: затвердження звіту про виконання бюджету за І півріччя 2023 року; внесення змін до бюджету громади на 2023 рік; затвердження Плану заходів щодо складання проєкту бюджету на 2024 рік та затвердження Договору про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2023 році.

Вирішено безоплатно передати в користування добровольчому формуванню громади формений одяг.

Затверджено Положення про преміювання працівників закладів освіти громади за високу результативність роботи

На завершення виконкому схвалено перелік питань, внесених на розгляд позачергової 45 сесії міської ради 8 скликання, що запланована 28 липня 2023 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу