• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

500 громадян поінформовано про небезпеку торгівлі людьми

eye

113

28.07.2023 14:28

RSS

Щороку 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми.

Для покращення обізнаності населення міської громади щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить, у місті Хмільник проведено просвітницькі заходи.

Працівники відділу сімейної політики та оздоровлення Управління праці та соціального захисту населення міської ради у взаємодії з міським центром соціальних служб (координатор, заступник міського голови Андрій Сташко) під час вуличної акції роздали понад 500 буклетів та листівок перехожим громадянам.

При цьому людей поінформовано про поняття «торгівля людьми», які його ознаки, на що потрібно зважати при виїзді за кордон та пошуку роботи. Надано консультації куди можна звернутися за допомогою особі, яка вважає себе постраждалою від торгівлі людьми та які види допомоги можна отримати.

Якщо Ви або хтось із Ваших знайомих чи близьких маєте сумніви щодо запропонованої роботи, стали жертвою примусової праці, якщо у Вас вилучили особисті документи та примушували до незаконних дій – звертайтеся за детальною консультацією до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою:

2 провул. Чорновола В’ячеслава, 8 та за тел. (04338) 2-21-30.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу