• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Літо - час для творчого зростання!

eye

145

07.08.2023 14:13

RSS

Діти завжди там, де їм цікаво, радісно, повчально.

У Хмільницькій громаді продовжуються літні пізнавальні активності для найменших і допитливих.

Спілкування за навчанням - найкращий час, що запам?ятовується.

Чудово, що КЗ "Історичний музей імені Василя Порика" практикує корисні майстер-класи із дітьми і для дітей!

Працюємо разом для змістовного дозвілля кожної дитини.

Виготовлення виробів з гіпсу своїми руками - це захоплююче заняття, яке підходить для дітей і дорослих. У Порику проведений майстер-клас з виливання та розфарбування гіпсових фігурок, адже дана технологія є надто цікавою, оскільки дозволяє виготовляти різноманітні вироби, що відрізняються складністю конструкції.

Щоб кожен бажаючий зміг виготовити сувенір своїми руками, майстер-клас був проведений досить докладно. Робота складна, але результат порадував не лише виглядом, а й відчуттям особистої участі в процесі виготовлення. До речі, складність роботи повністю компенсована її захопливістю і, можливо, виготовивши такий предмет, захочеться зробити ще що-небудь для прикраси будинку чи задля подарунку.

Діти із задоволенням і цікавістю виливали за допомогою формопласту фігури білосніжних ангелів, букетів, мініатюрних барильєфів та стилізованих рослин. Майстер-клас розділявся на два етапи, де розповідалась покрокова інструкція виготовлення, ознайомлення з матеріалом та застосування згідно його властивостей.

Всі учасники навчилися працювати з гіпсом, зробили по декілька фігурок та розмалювали з фантазією. А також поспілкувалися, отримали позитивний заряд емоцій, зробили фото на пам'ять та повернулися додому з відчуттям задоволення та з користю проведеного часу.

Дякуємо всім, хто завітав до нас!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради за інформацією комунального закладу "Історичний музей імені Василя Порика"  

Назад до розділу