• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Щоб навчання було безпечним і комфортним!

eye

292

08.08.2023 15:23

RSS

7 серпня  відбулась нарада під керівництвом заступника міського голови Андрія Сташка за участі начальника Управління освіти і науки, молоді та спорту  Хмільницької міської  ради Віталія Оліха, керівників закладів загальної середньої  освіти нашої громади.

Під час наради обговорили важливі питання готовності закладів освіти до навчального періоду. Зокрема йшлося про те, що наразі  триває активна  підготовка до початку нового 2023/2024 н. р. За кошти місцевого бюджету закуплено необхідні матеріали та засоби для проведення поточних ремонтів. Влітку, поки здобувачі освіти перебувають на найдовших канікулах,  облаштовуються класні кімнати, коридори, харчоблоки, спортзали та подвір’я.

Цьогоріч основне завдання – це безпека наших дітей, налагодження освітнього процесу в умовах воєнного стану, тому особливий акцент зосереджено на  облаштуванні укриттів, аби вони відповідали всім нормам, які передбачені законодавством.

 Пріоритетом є очне навчання, адже воно забезпечує кращу якість освіти та соціалізацію дитини. Освітяни громади докладають усіх зусиль для якісного забезпечення освітнього процесу.

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу