• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Головне із засідання позачергового виконкому

eye

461

11.08.2023 16:12

RSS

10 серпня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Під час виконкому вирішено 33 актуальних питання, більшість яких стосувалася освітнього, соціального, комунального напрямків, а також питань захисту прав дитини.

У межах контролю за фінансово-економічною діяльністю комунальних підприємств першим заслухано звіт про виконання фінансового плану КП «Хмільниккомунсервіс».

Наступних чотири питання були соціального напрямку.

Вирішено профінансувати з місцевого бюджету виплати одноразової матеріальної допомоги:

  • 2 військовослужбовцям, які отримали поранення на війні (21,4 тис. грн.);
  • 2 сім’ям захисників України, які загинули на війні (50,3 тис. грн.);
  • внутрішньо переміщеній особі на вирішення складних життєвих ситуацій (500 грн.)

Затверджено подання щодо доцільності призначення опікуном над особою з інвалідністю 2 групи.

Розглянуто заяви юридичних та фізичних осіб про видалення шести деревонасаджень, що є аварійними (сухостійними).

Звільнено від оплати за харчування у дитсадках дітей із 8 родин учасників бойових дій на 50% від установленої батьківської плати.

Затверджено види і перелік замовників суспільно-корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Хмільницької територіальної громади. Вирішено залучати до суспільно-корисних робіт працездатних осіб, у тому числі осіб, які за віком і станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану (крім працездатних осіб, що залучені до робіт в оборонній сфері та сфері життєдіяльності населення і заброньовані за підприємствами в період воєнного стану).

Врегульовано питання щодо обрання персонального складу будинкового комітету №54 по вулиці Українця Владислава (колишня вулиця 1 Травня).

За заявою власниці змінено статус квартири в житловому будинку на частину житлового будинку садибного типу.

Упорядковано Перелік пам’яток культурної спадщини національного та місцевого значення, які внесені до Державного реєстру нерухомих пам’яток Вінницької області Хмільницької міської територіальної громади, а саме: пам’ятки археології, архітектури та містобудування, монументального, садово-паркового мистецтва, історії місцевого значення.

Розглянуто 14 питань у сфері захисту прав дитини: надано неповнолітньому статус дитини, позбавленої батьківського піклування, статус повної цивільної дієздатності, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; дозволено законним представникам – батькам прийняти в дар на ім’я їхніх малолітніх дітей земельної ділянки, частки житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами; визначено місце проживання малолітніх дітей; установлено опіку над дитиною та призначено опікуна; припинено функціонування дитячого будинку сімейного типу; вирішено створити прийомну сім’ю та влаштувати до неї дітей, позбавлених батьківського піклування; затверджено новий склад комісії з питань захисту прав дитини.

Вирішено передати безоплатно пожежний автомобіль та комплектуючі спецзасоби з балансу виконкому на баланс КП «Хмільниккомунсервіс».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу