• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Тиждень молоді" - для Хмільницької молоді

eye

647

14.08.2023 10:54

RSS

З нагоди Дня молоді в Україні  впродовж 8 - 13 серпня 2023 року у Хмільницькій міській територіальній громаді відбувся тиждень молоді під гаслом «Молодь - для України».

Відділом молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради у взаємодії зі старостинськими округами та активною молоддю, Відділом культури і туризму Хмільницької міської ради проведено такі спортивно-оздоровчі та просвітницькі заходи:

    8 серпня в с. Журавне за підтримки Порицького старостинського округу

 відбувся турнір з волейболу серед молоді, в якому взяли участь спортсмени с. Журавне, с. Порик та с. Березна.

  10 серпня у гуманітарному хабі «Мурашник» в партнерстві    з Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» (голова  організації Віталій Дорох) проведено молодіжний форум «В єдності наша сила».  Захід мав на меті об’єднати зусилля та напрацювати план заходів в сфері молодіжної політики у Хмільницькій міській територіальній громаді, а ще - посилити партнерство молоді та виконавчих органів Хмільницької міської ради у вирішенні питань молодіжного напрямку.

У заході взяла участь молодь старостинських округів Хмільницької міської територіальної громади, працівники Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, активна молодь м. Хмільника.

11 серпня у Центрі активності громадян за участі координаторки  заходів в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» Таї Фельдман проведено тренінг-семінар «Рух - це здоров’я, а здоров’я - це життя», в якому взяла участь сімейний лікар, педіатр Міла Мировицька.

13 серпня у міському парку культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка проведено:

  • танцювальну зумбу - аеробіку під рухливу музику;
  • турнір Хмільницької міської територіальної громади  з волейболу;
  • легкоатлетичний забіг;
  • майстер-клас і змагання з шахів та шашок.

13 серпня  на локаціях міста Хмільника відбувся квест «Місто в місті», в якому взяли участь 19 команд по 6 учасників у кожній. Під час квесту діти виконували завдання на станціях та публікували фото з відмітками в соціальних мережах.

Загалом учасниками молодіжних активностей стали більш як 350 учасників.

Дякуємо усім учасникам та учасницям заходів!  

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу