• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді проводяться роботи з благоустрою

eye

289

14.08.2023 13:53

RSS

Відповідно до укладених договорів між Управлінням житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради та надавачами послуг проводяться роботи з благоустрою територій населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади.

Так, у межах співфінансування з міського бюджету, Державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» 7 серпня 2023 року розпочато ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-04 (Куманівці-Уладівка) від межі с. Куманівці до межі міста Хмільника Хмільницької міської територіальної громади.

Також тривають ремонтні роботи автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-10 Любар – Хмільник - Лука Барська - Нова Ушиця в межах міста Хмільника (роботи проводить Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Вінницькій області).

Одночасно, комунальним підприємством «Хмільниккомунсервіс» здійснюється грейдування та щебенева підсипка вулиць та доріг в населених пунктах Кривошиївського старостинського округу (с. Білий Рукав, с. Сербанівка, с. Сьомаки, с. Кривошиї, с. Колибабинці).

На загальноміській території, зокрема на вулицях Українця Владислава (колишня вулиця 1 Травня) та Набережній в м. Хмільник, проводяться роботи з видалення аварійних та сухостійних дерев та таких, що досягли вікової межі (роботи проводить ФОП Гриндєй В.С.).

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради

Назад до розділу