• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничанам допомагає «Мобільна валіза»

eye

258

17.08.2023 09:46

RSS

До ваших послуг «Мобільна валіза»! – так ми можемо упевнено сказати, аналізуючи затребуваність і своєчасність наявного в нас цифрового обладнання, що допомагає вирішувати спектр нагальних питань людей у потребі.

16 серпня 2023 року, адміністратор Управління "ЦНАП" Хмільницької міської ради Олена Зелінська та головний спеціаліст відділу ведення реєстру територіальної громади Інга Сидоренко здійснили виїзд до заявника, 1934 року народження, за місцем його проживання та надали адмінпослуги з соціальних питань.

Ми допомогли! І це важливо!

А всім, хто не знає про таку можливість, але бажає скористатися цією послугою повідомляємо, що «Мобільна валіза» відкрита для:

  • громадян, які досягли 80-річного віку;
  • громадян з інвалідністю І групи;
  • громадян, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватися, зокрема ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади.

Як скористатися таким цифровим сервісом?

  • Крок 1. Представник заявника, який/яка потребує отримати адмінпослугу за місцем проживання/перебування, звертається до ЦНАПу за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.
  • Крок 2. Адміністратор ЦНАПу надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.
  • Крок 3. Адміністратор ЦНАПу виїжджає за місцем проживання/перебування заявника із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

Зверніть увагу! Послуги щодо оформлення біометричних документів через «Мобільну валізу» не надаються.

Телефонуйте у разі потреби (04338) 2-20-85 або +38 097 111 50 33.

Нагадаємо, що Хмільницька міська рада є учасницею швейцарсько-української Програми EGAP (Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади»), яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.

У межах партнерства Центр надання адмінпослуг Хмільницької міської ради оснащено автоматизованим комплексом "Мобільна валіза".

 

Управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу