• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику презентовано проєкт Партнерства «СПІЛЬНОФОНД»

eye

1380

17.08.2023 10:38

RSS

16 серпня у Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади відбулася інформаційна зустріч за участі старостинських округів, громадських організацій та посадовців міської ради, під час якої презентовано Проєкт Партнерства «СПІЛЬНОФОНД» для громадських організацій, благодійних фондів та ініціативних груп територіальної громади.

На запрошення організаторів - Благодійного Фонду «МХП-Громаді», учасницями комунікативного заходу були фахівці відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради Наталія Мельник та Олеся Вінярська.

Рекомендуємо громадським організаціям нашої громади, ініціативним групам, об’єднанням громадян стати його учасниками.

Фахівці відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі міської ради готові надати необхідну консультаційну допомогу в разі потреби.

Детальніше про проєкт:

Проєкт Партнерства «СпільноФонд» реалізується для 5-ти областей (!) Вінницької, Київської, Черкаської, Хмельницької та Львівської. Він націлений показати на практиці, що співпраця і спільне вирішення нагальних чи розвиткових потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальної громади і створити успішну платформу для взаємодії.

Проєкт складається з таких етапів:

  • Навчання («Проєктний менеджмент», «Як громаді залучати ресурси», «Маркетингові комунікації в проєкті»);
  • Вивчення успішних та «живих» практик розвитку громад;
  • Залучення співфінансування через фандрейзингову кампанію;
  • Дофінансування (грант) для реалізації проєкту від БФ «МХП-Громаді» у розмірі 50% від суми залучених ресурсів. Максимальна вартість проєкту 150 тисяч гривень;
  • Реалізація проєктів за менторської підтримки;
  • Виготовлення відеороликів успішних проєктів.

Після інформаційних зустрічей триватиме відбір команд на участь у проєкті.

Подати заявку на участь можна тут

https://docs.google.com/forms/d/1_2HLF-rYiwEMJWsFvc2Q9t9uAw8RZdu3AeZCDItlwd8/viewform?edit_requested=true

Дедлайн реєстрації: 26 вересня – для Вінницької та Черкаської областей.

Проєкт є можливим завдяки синергії Фонду громади «Подільська громада», Фонду «МХП-Громаді» за підтримки Isar Ednannia у межах «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

 

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу