• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Робота Є: хмільничан запрошують на Ярмарок вакансій 2023

eye

245

18.08.2023 09:21

RSS

Хмільницька філія Вінницького обласного центру зайнятості повідомила Хмільницьку міську раду, що 30 серпня відбудеться онлайн-захід «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!» для молодих людей віком 16-35 років.

Організатори – ГО «Маріупольська Спілка Молоді».

Захід проводять в рамках програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес».

Проєкт передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами: презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!».

Зокрема, він складатиметься з двох частин:

  • Основний захід – презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування тощо.
  • Паралельний захід – проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватися. Представники громадської організації нададуть список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

Захід відбудеться з 11:00 до 14:00 у форматі онлайн.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3q57hVn

Запрошуємо жителів нашої громади взяти участь.

За інформацією Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості

Назад до розділу