• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 46 сесії міської ради

eye

716

21.08.2023 09:33

RSS

18 серпня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 46 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 28 депутатів міської ради, які розглянули 22 питання.

У ході пленарного засідання депутати підтримали проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на забезпечення виконання завдань цивільного захисту, надання різнобічної підтримки учасникам АТО, ООС, особам, які беруть (брали) участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території України та членам їх сімей, а також задоволення життєво необхідних потреб жителів населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади у період воєнного стану. Відповідно ухвалено зміни до порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Для збалансованого розвитку інформаційного суспільства, впровадження сучасних інформаційних технологій, інтеграції актуальних цифрових рішень у життя Хмільницької громади, покращення цифрових компетенцій, подолання кіберзагроз затверджено міську Програму інформатизації Хмільницької міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

Окремими рішеннями депутати затвердили міську Програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів в Хмільницькій міській територіальній громаді, Програму регулювання земельних відносин у Хмільницькій міській територіальній громаді на 2024-2026 роки та Порядки використання коштів до них.

Місцеві обранці підтримали проєкт рішення про особливості використання та передачі комунального майна громади у період воєнного стану.

Затверджено у новій редакції Статут Комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс» Хмільницької міської ради.

Депутати погодили підписання Додаткової угоди про внесення змін до Меморандуму про співпрацю між Відокремленим підрозділом ІНТЕРСОС – Гуманітарною некомерційною організацією в Україні та Хмільницькою міською радою.

Ухвалено рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету на поточний рік та затвердження Договору про передачу видатків у 2023 році.

Вісім питань позачергової сесії стосувались врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку із врахуванням внесених пропозицій підтримані депутатським корпусом.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу