• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Впроваджується проєкт "Банк речей: працюємо для людей"

eye

289

21.08.2023 16:23

RSS

У Хмільницькій громаді реалізується проєкт “Банк речей: працюємо для людей”.

Він виконується відповідно до Плану інтеграції ВПО в життя громади, що затверджено виконавчим комітетом Хмільницька міська рада.

Проєкт має на меті розширення діяльності Банку речей на сільські населені пункти та створення умов для забезпечення ВПО у кризовій ситуації одягом і взуттям.

Проєкт функціонує в Гуманітарний хаб "Мурашник"

Місцеві жителі, а також окремі ВПО, приносять різноманітні речі: одяг, взуття, посуд, продукти харчування тривалого зберігання, ліки, меблі, дитячі іграшки тощо, після чого волонтери все це сортують, перебирають, а потім передають ці речі внутрішньо переміщеним особам, а також малозабезпеченим особам громади.

У межах проєкту розпочато виїзні інформаційні зустрічі у старостинських округах для створення каналів комунікації між “Банком речей” та представниками старостатів, збільшення кількості волонтерів, а також проведення їх навчання.

Проєкт “Банк речей: працюємо для людей” виконується громадською організацією “ПРАВО”, в партнерстві з Хмільницькою міською радою та реалізується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.

#проєкти_Хмільницька_ТГ

#інтеграція_ВПО

#банк_одягу

Назад до розділу