• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Програми бізнес-підтримки, в яких варто взяти участь!

eye

298

25.08.2023 09:15

RSS

Шановні підприємці громади!

Фахівці відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради відстежують державні й донорські програми та приватні ініціативи підтримки підприємців, що допомагають зберегти бізнес, робочі місця та підтримати економіку.

Ми хочемо, щоб наші підприємці були максимально поінформовані про нові грантові можливості та активніше заявляли про свою участь у проєктах допомоги. Тому продовжуємо періодично інформувати про актуальні проєкти для бізнесу.

Сьогодні – чергова наша добірка і в ній така важлива ініціатива:

  • Програма «Власна справа» для фізичних осіб-підприємців / юридичних осіб, що дозволяє отримати мікрогрант на суму до 250 тис.грн. для започаткування власного бізнесу.

Якщо для Ви зацікавилися цією пропозицією і бажаєте подати заявку – ось тут ВАЖЛИВІ ПОРАДИ, як успішно скористатися перевагами програми «Власна справа» у 2023 році.

Інфографіка розроблена експертами ГО «Електронна республіка» у співпраці з Державний центр зайнятості  та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в межах реалізації ініціативи «Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату».

Відділ розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу