• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Що показав об’їзд закладів освіти?

eye

3839

29.08.2023 12:58

RSS

Традиційно, перед початком навчального року, у серпні заклади освіти демонструють свою готовність до роботи.

Протягом минулого тижня (21 - 25 серпня) робоча група у складі спеціалістів Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, працівників Центру професійного розвитку, педагогічних працівників, представників Держпродспоживслужби та ДСНС здійснили об’їзд закладів освіти громади з метою визначення рівня готовності до нового навчального року.

Оглянуто приміщення закладів, пришкільні території, спортивні майданчики, харчоблоки; зосереджено увагу на ході проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, приміщень соціально-побутового призначення, покрівель, виконання заходів з протипожежної безпеки.

Особлива увага зверталася на облаштування укриттів, які мають бути забезпечені освітленням, системами вентиляції, доступом до мережі інтернет, відповідати санітарним та протипожежним нормам, оскільки освітній процес має бути не тільки якісним, а й безпечним.

Робоча група відзначила, що усі заклади освіти продемонстрували належну готовність до нового 2023-2024 навчального року.

Заклади освіти громади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають відповідне матеріально-технічне забезпечення.

Працівникам закладів разом із батьками та громадськістю вдалося виконати значний обсяг робіт і створити комфортні та безпечні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу