• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Що вирішив позачерговий виконком?

eye

418

29.08.2023 14:37

RSS

29 серпня міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету.

На виконкомі розглянуто 22 питання комунального, соціального, культурно-мистецького, спортивного напрямків, вирішено пріоритетні питання захисту прав дитини.

Засідання розпочато із Хвилини мовчання на знак ушанування пам'яті захисників України, які загинули, захищаючи волю і незалежність своєї Батьківщини. 

Першим чином затверджено фінансові плани комунальних підприємств міської ради – «Хмільниккомунсервіс» та «Хмільникводоканал».

Далі погоджено питання комунальної власності та дозволено передачу комунального майна:

  • будівлі в с.Лелітка - з балансу КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс КП «Хмільникокмунсервіс»,
  • плитки для благоустрою території біля адмінприміщення в с. Березна - з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» на баланс виконкому міської ради;
  • використання деревини (дров) - КП «Хмільникомунсервіс» для опалення приміщень.

За заявами громадян і підприємств, на підставі актів обстежень та висновку спеціальної комісії, дозволено видалення аварійних (сухостійних) дерев та розміщення будівельних матеріалів на прибудинковій території строком до 15.12.2023р.

Вирішено шість питань для соціального захисту громади. Дозволено профінансувати одноразову матеріальну допомогу коштом міського бюджету:

  • 23 громадянам у складних життєвих потребах (важке захворювання, складні операції) – 47,6 тис. грн.;
  • 57 громадянам у складних життєвих потребах (за висновками депутатів) – 170,5 тис. грн.;
  • військовослужбовцю, який отримав поранення на війні – 16,1 тис. грн.;
  • 7 особам з інвалідністю 1 групи, які проходять гемодіаліз в м. Вінниця – 140,0 тис. грн.;
  • родині загиблого Героя – 270,0 тис. грн.;
  • жительці громади для лікування вкрай складного захворювання дочки – 35,0 тис. грн.

Ухвалено рішення про відзначення з нагоди Дня фізкультури і спорту 47 спортсменів громади за високі досягнення на чемпіонатах України, Європи та світу та відзначення Подякою Хмільницького міського голови жителів громади з нагоди Дня підприємця.

Дозволено установити на фасаді КЗ «Будинок культури» меморіальну дошку захиснику України Дмитру Зарубі, який був учасником народного аматорського хорового колективу «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима.

Взято до відома повідомлення вуличного комітету щодо переобрання його складу.

КЗ «Будинок культури» погоджено передачу в оренду великої зали для проведення вистави з дотриманням заходів безпеки.

Затверджено мережу КПНЗ Хмільницька школа мистецтв на 2023-2024 навчальний рік (335 учнів – основний контингент та групи на засадах самоокупності).

Для захисту прав дитини виконком розглянув ухвалу суду та надав висновок про розв’язання спору батьків про визначення місця проживання дитини, а також, заслухавши батьків, ухвалив рішення щодо їх участі у вихованні дитини.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу