• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Розвивати і перемогти! – відбулася конференція освітян

eye

867

31.08.2023 09:03

RSS

30 серпня 2023 року відбулася традиційна освітянська подія - серпнева конференція.

Учасниками та учасницями заходу були спеціалісти Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти громади.

Відкрив конференцію начальник Управління освіти, молоді та спорту Віталій Оліх.

Віталій Васильович зупинився на викликах та перспективах в освітній галузі, зокрема, облаштуванні укриттів для безпеки учасників навчально-виховного процесу, проаналізував підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначив досягнення педагогів, підкреслив вагому роль вчителя в розвитку української освіти та висловив подяку всім освітянам, які роблять важливу і необхідну роботу в найскладніших умовах - тримають освітній фронт.

У ході конференції керівники обговорили питання організації інклюзивного освітнього простору, адаптації учнів 5-х класів НУШ в основній школі, розвитку спортивної галузі громади та роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників як нової інституції в системі освіти.

Учасники заходу визначили пріоритетні напрямки роботи у 2023-2024 н.р. щодо виконання програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, намітили шляхи вирішення актуальних питань.

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 

 

Назад до розділу