• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вітаємо підприємців Хмільницької громади!

eye

133

03.09.2023 09:42

RSS

У першу неділю вересня - День підприємця.

Вітаю вас, люди безмежної енергії, щоденного ритму, великого стимулу розвитку та доброго серця з вашим святом! 

Війна вас не похитнула. Ви ще більше мобілізували свої сили й безперервно працюєте для Перемоги.

Вдячний, що ви відповідально тримаєте економічний фронт - сплачуєте податки, наповнюєте бюджет, створюєте нові робочі місця…
Це все інвестиції в майбутнє нашої громади та всієї великої України.

У цьому році «мапа місцевого підприємництва» доповнилася новими закладами торгівлі, побуту, дитячого дозвілля та громадського харчування. 

Це супермаркети «Фора» та «Гранд», магазин «Скарби моря», ТРЦ «Дружба» з кінотеатром «Прем'єра», дитячий розважальний центр із кафе «Play Town” та «Кіндервіль», заклади харчування «Dark Sushi & Піца», «Cactus Kebab”, магазин автозапчастин із салоном краси «VONSOVYCH centre” та інші. 

Ми підтримуємо ваші бізнесові проєкти та допомагаємо їх реалізувати. Цього року Хмільницька міська рада ухвалила Програму розвитку підприємницьких ініціатив та на умовах конкурсу обрала трьох переможців, які виявили намір започаткувати власну справу. Ці проєкти «запрацюють» до кінця бюджетного року. 

Дякую усім підприємцям Хмільницької громади за внесок у зміцнення Збройних Сил України та підтримку українців, яких ми разом прихистили і продовжуємо допомагати у потребі. 

Перемоги, успіхів і злагоди нам усім! 

З повагою 
міський голова 
Микола ЮРЧИШИН 

Назад до розділу