• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

8 вересня - позачергова 47 сесія міської ради

eye

648

06.09.2023 13:51

RSS

Відповідно до розпорядження міського голови Юрчишина М.В. 8 вересня 2023 року о 12.00  у залі засідань міської ради /2 поверх/ відбудеться позачергова 47 сесія міської ради 8 скликання.

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

  •  

Про внесення змін в рішення 8 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання №286 від 12.03.2021 року «Про надання Управлінню освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Хмільницької міської територіальної громади.

  •  

Про затвердження статутів закладів освіти Хмільницької міської ради у новій редакції.

  •  

Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури,  спорту та молодіжної політики Хмільницької міської територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням 15 сесії  міської ради 8 скликання від 21.07.2021 р. № 625 (зі змінами).

  •  

Про внесення змін та доповнень до рішення 20 сесії міської ради 8 скликання №786  від 01.10.2021року «Про Порядок  використання коштів міського бюджету, передбачених на Фінансування заходів «Програми розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики Хмільницької міської територіальної громади на 2022-2026 роки (зі змінами).

  •  

Про внесення змін та доповнень до Програми утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 80 сесії міської ради 7 скликання від 31.08.2020 року № 2725 (зі змінами).

  •  

Про внесення змін до Програми забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади якісною питною водою на 2021-2025 рр., затвердженої рішенням 80 сесії міської ради 7 скликання від 31.08.2020 року № 2726  (зі змінами).

  •  

Про внесення змін до Програми управління комунальною власністю Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки (зі змінами).

  •  

Про внесення змін до Переліку об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році.

  •  

Про списання з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» багатоквартирних будинків.

  •  

Про внесення змін до рішення 2 сесії міської ради 8 скликання від 18.12.2020р. №40 «Про Комплексну оборонно-правоохоронну Програму на 2021-2025 роки «Безпечна Хмільницька міська територіальна громада – взаємна відповідальність влади та громади» (зі змінами).

  •  

Про внесення змін та доповнень до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 15.02.2022р. №1067 «Про Порядок використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів Комплексної оборонно-правоохоронної Програми на 2021-2025 роки «Безпечна Хмільницька міська територіальна громада – взаємна відповідальність влади та громади»»(зі змінами).

  •  

Про внесення змін та доповнень до рішення 14 сесії міської ради 8 скликання від 24.06.2021р. № 569 «Про затвердження Програми поліпшення техногенної  та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності на території Хмільницької міської територіальної громади на 2022 - 2026 роки» (зі змінами).

  •  

Про внесення змін та доповнень до рішення 27 сесії міської ради 8 скликання від 25.02.2022 р. №1110 «Про порядок використання коштів бюджету Хмільницької міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки  об’єктів усіх форм власності на території Хмільницької міської територіальної громади  на 2022 - 2026 роки, затвердженої рішенням 14 сесії міської ради 8 скликання від 24.06.2021 р. № 569» (зі змінами).

  •  

Про затвердження Програми інвестування житлового будівництва в Хмільницькій міській територіальній громаді Вінницької області  «Власний дім» на 2023– 2028 роки.

  •  

Про внесення змін та доповнень до Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у Хмільницькій міській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки, затвердженої рішенням  14 сесії Хмільницької  міської ради 8 скликання № 559 від 24.06.2021 року (зі змінами).

  •  

Про внесення змін та доповнень до рішення 14 сесії міської ради 8 скликання від 24.06.2021р. № 560 «Про Порядки використання коштів бюджету Хмільницької міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у Хмільницькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки» (зі змінами).

  •  

Про прийняття майна у комунальну власність Хмільницької міської територіальної громади.

  •  

Про внесення змін та доповнень до рішення 36 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання від 23 грудня 2022 року №1483 «Про затвердження мережі надавачів соціальних послуг та переліку базових соціальних послуг, що надаються в Хмільницькій  міській територіальній громаді».

  •  

Про створення Комунального некомерційного підприємства “Cервісний офіс  у справах ветеранів” Хмільницької міської ради.

  •  

Про Хмільницьку міську літературно-краєзнавчу премію «Літописець Поділля».

  •  

Про затвердження структури та штатної чисельності Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради у новій редакції

  •  

Про прийняття майна у комунальну власність Хмільницької міської територіальної громади дизельного генератора OKI GNT 30 KVA.

  •  

Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення Хмільницької міської територіальної громади на 2023 – 2027 роки, затвердженої рішенням 34 сесії міської ради 8 скликання від 24.11.2022 р. №1448 (зі змінами)

  •  

Про внесення змін до Порядків використання коштів міського бюджету, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення Хмільницької міської територіальної громади на 2023 – 2027 роки, затверджених рішенням 36 сесії міської ради 8 скликання від 23.12.2022 р. №1496 (зі змінами)

  •  

Про вирішення питання щодо газопостачання  та транспортування  газу.

  •  

Про розгляд заяви ТОВ «Атмосервіс» щодо  надання згоди на забудову орендованої земельної ділянки.

  •  

Про розгляд заяви гр. Іванинюка Михайла Григоровича щодо  надання згоди на забудову орендованої земельної ділянки.

  •  

Про розгляд заяви гр. Колесюк Людмили Миколаївни та гр. Щербатюка Миколи Миколайовича щодо  надання згоди на забудову орендованої земельної ділянки.

  •  

Про зміни у штатному розписі працівників фінансового управління Хмільницької міської ради

  •  

Про внесення змін до  рішення 36 сесії міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1503 «Про бюджет Хмільницької міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами).

  •  

Про надання в користування та продовження   дії  договорів   оренди щодо земельних ділянок у м. Хмільнику

  •  

Про фактичне користування земельними ділянками для обслуговування гаражів у м. Хмільнику

  •  

Про затвердження документацій із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок у м. Хмільнику

 

-

Про затвердження документацій із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади

-

Про затвердження документацій із землеустрою та передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у м. Хмільнику 

-

Про земельні ділянки для городництва у м. Хмільнику

-

Про припинення користування земельною ділянкою для городництва у м. Хмільнику

-

Про затвердження документації із землеустрою та передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки  на території Хмільницької міської територіальної громади

-

Про припинення права користування та безоплатну передачу у власність земельної ділянки у м. Хмільнику

-

Про зміну цільового призначення приватних земельних ділянок

-

Про розгляд заяви  щодо  зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Жовтнева, 61 у с. Кожухів

-

Про внесення змін до рішень сесій Хмільницької міської ради

-

Про розгляд листа ПрАТ «Київстар» щодо затвердження  документацій та передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки 

-

Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки та передачі її в користування на умовах оренди

-

Про розгляд листа ДП «Хмільницька гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» щодо поділу земельної ділянки по вул. Монастирська, 57 у м. Хмільнику

-

Про внесення змін до договору  оренди земельної ділянки по вул. Лисенка, 23А у м. Хмільнику

-

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Твердій Людмилі Георгіївні

-

Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки в селі Березна по вул. Івана Богуна, 15-а

-

Про внесення змін до договору оренди землі для  ведення фермерського господарства на території Хмільницької міської територіальної громади

-

Про не поновлення договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади

-

Про продаж земельних ділянок по вул. Північна, 12  у м. Хмільнику

-

Про розгляд заяви Тищенка Анатолія Борисовича щодо продажу земельної ділянки за межами  села Широка Гребля

-

Про продаж Ставському Юрію Андрійовичу земельної ділянки по вул. Свято-Троїцька, 61  у м. Хмільнику

-

Про продаж ПрАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея» земельної ділянки по вул. Чорновола В’ячеслава, 78/1 у м. Хмільнику

-

Про надання виконавчому комітету Хмільницької міської ради дозволу на виготовлення документацій із землеустрою

-

Про визначення умов проведення земельних торгів (аукціонів) на земельні ділянки для рибогосподарський потреб

-

Про затвердження документацій із землеустрою та передачі в постійне користування земельних ділянок Виконавчому комітету Хмільницької міської ради

-

Про розгляд клопотання ПрАТ «Зернопродукт МХП» щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими (проектними) дорогами

-

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель зайнятих польовими дорогами

 

Рекомендувати головам постійних комісій міської ради провести  засідання комісій міської ради:

08.09.2023

  • 10:00 год. засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, містобудування, екології та природокористування;
  • 10:00 год. засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики;
  • 11:15 год. засідання постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту;
  • 11:15 год. засідання постійної комісії міської ради з питань законності, антикорупційної політики, охорони громадського порядку, регламенту, соціального захисту населення та депутатської діяльності;
  • 11:15 год. засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу