• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Мужнім слава зорітиме вічно – Сергій ЛОЇК

eye

306

07.09.2023 12:34

RSS

Йдуть з життя у Вічність найдорожчі... Ті, кому б творити Україну великою, продовжувати рід український, будувати щасливе майбутнє… Полеглі воїни стають нашою історією. Героїчною історією, що навіки збережеться в пам'яті всіх поколінь.

Сьогодні, 7 вересня 2023 року, у Хмільницькій міській раді орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили солдата, номера обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 5 аеромобільної роти 2 аеромобільного батальйону в/ч А4350 Сергія Вікторовича Лоїка з села Великий Митник Великомитницький старостинський округ Хмільницької міської ради.

Сергій Лоїк 30 грудня 2022 року під час ведення бойових дій в районі н.п. Курдюмівка Донецької області в результаті обстрілу з АГС з боку противника отримав поранення, від яких 31 грудня 2022 року помер.

Нагороду отримала мати захисника України - Лідія Іванівна.

«За особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» - навічно написано в Указі Президента України від 11.05.2023р. №272.

Вічна пам'ять захиснику України!

Слава Україні! Слава Героям!

Дорогою ціною, ціною життя воїнів здобувається перемога та воля України.

Пам’ятаймо!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу