• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговому засіданні виконкому

eye

1169

07.09.2023 16:37

RSS

7 вересня міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету.

На виконкомі розглянуто 29 актуальних питань.

Заслухано питання про виконання фінансових планів комунальних підприємств Хмільницької міської ради за І півріччя 2023 року: комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня», комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" зі змінами, комунального підприємства «Аптека №265» та комунального підприємства «Хмільникводоканал».

Затверджено мережу закладів освіти Хмільницької міської ради на 2023-2024 навчальний рік.

Вирішено внести зміни до Положення про преміювання працівників закладів освіти громади за високу результативність роботи.

Вирішено передати у спільну часткову власність квартиру громадянам в рівних частках.

Затверджено програму для постраждалих осіб, що реалізується на території Хмільницької громади.

Надано громадянці соціальну послугу «Догляд вдома» на безоплатній основі.

Вирішено відзначити подяками міського голови жителів громади з нагоди професійного свята, а саме: 60-річчя з дня заснування КПНЗ Хмільницька школа мистецтв.

Погоджено план культурно-мистецьких заходів з 8 вересня по 1 жовтня 2023 року та погоджено КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради надати в оренду приміщення великої зали для проведення шоу програми для дітей з дотриманням заходів безпеки.

Затверджено акти комісій з визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам.

Вирішено встановити поточні індивідуальні технологічні нормативи  використання питної води КП «Хмільникводоканал» та взяти на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування.

Безоплатно передано з балансу Комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс»  комунальне майно (відсів і щебінь) на баланс Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.  

Надано згоду щодо прийняття на баланс виконавчого комітету Хмільницької міської ради матеріальних цінностей в межах реалізації Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP).

Внесено зміни до рішення виконкому від 19 січня 2023 року про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та водопостачання бюджетним установам Хмільницької громади на 2023 рік (зі змінами), а саме: збільшено ліміти споживання енергоносіїв та водопостачання на 2023 рік відділу культури і туризму Хмільницької міської ради.

Вирішено питання щодо захисту прав дитини.

Схвалено проєкт рішення міської ради про внесення  змін до рішення 36 сесії міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року.

Затверджено проектно-кошторисну документацію із експертним звітом за робочим проектом щодо капітального ремонту частини адмінбудівлі в с.Березна для розміщення поліцейської станції.

Схвалено перелік питань, внесених на розгляд позачергової 47 сесії міської ради 8 скликання, що запланована на 8 вересня 2023 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу