• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 47-й сесії міської ради 8 скликання

eye

278

11.09.2023 09:58

RSS

8 вересня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 47 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради, які розглянули 58 питань порядку денного.

Внесено зміни в рішення про надання Управлінню освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території громади.

Затверджено статути закладів освіти Хмільницької міської ради у новій редакції.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм міської територіальної громади, зокрема: до програми розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики; програми утримання дорожнього господарства; програми забезпечення населення якісною питною водою; управління комунальною власністю громади; комплексної оборонно-правоохоронної програми та програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки; програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин; розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення міської громади.

Ухвалено рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до окремих міських програм.

Затверджено Програму інвестування житлового будівництва в Хмільницькій міській територіальній громаді Вінницької області «Власний дім» на 2023-2028 роки.

Окремим рішенням внесено зміни до Переліку об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році.

Депутати погодили списання з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» багатоквартирних будинків.

Окремі рішення стосувались прийняття майна у комунальну власність Хмільницької територіальної громади.

Депутатський корпус підтримав рішення про створення Комунального некомерційного підприємства «Сервісний офіс у справах ветеранів» Хмільницької міської ради. Затвердив його Статут та структуру.

Вирішено питання щодо газопостачання та транспортування газу.

Депутати внесли зміни до структури та штатних розписів працівників фінансового управління Хмільницької міської ради та Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Для популяризації історико-культурної спадщини України, Поділля і Хмільницького краю затверджено Положення про щорічну Хмільницьку міську літературно-краєзнавчу премію «Літописець Поділля».

Внесено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі питання цього блоку були підтримані.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу