• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міська рада преміюватиме за вагомі здобутки

eye

255

11.09.2023 13:51

RSS

Хмільницька міська рада підтримала пропозицію шанованих і авторитетних краян про популяризацію історико-культурної спадщини України, Поділля та Хмільницького краю зокрема, а також збереження в місцевому літописі видатних імен та відзначення вагомості їхніх здобутків.

8 вересня на сесії міської ради ухвалено рішення про Хмільницьку міську літературно-краєзнавчу премію «Літописець Поділля» та затверджено Положення, що її регулює.

Рішення набуде чинності з 1 січня 2024 року.

Премія буде присуджена за кращі здобутки, ідеї незалежності, духовні цінності та вагомий внесок громадян у національно-культурне відродження Української держави та Хмільницького краю зокрема.

Для розгляду конкурсних робіт номінантів буде утворено компетентне журі.

Пропозиції щодо присудження премії можуть вносити структурні підрозділи міської ради, творчі спілки, національно-культурні та культурно-просвітницькі товариства, громадські організації, редакції друкованих видань.

Кандидати, висунуті на здобуття премії, проходять громадське обговорення.

Загальний фонд премії - 15 000 гривень.

Церемонія вручення премії буде проходити щорічно на День міста.

Відомості про лауреатів Премії вносяться до Книги «Літописець Хмільницького краю», що зберігається в архівному відділі міської ради, а також публікуються на вебсайті міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу