• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Навчаємося, щоб покращити житлові умови ВПО

eye

261

11.09.2023 16:13

RSS

Усе починається з комунікації. І зокрема наш з IOM Ukraine новий проєкт, що визначаємося впроваджувати разом для покращення житлових умов внутрішньо переміщених осіб.

У рамках майбутніх намірів 6-8 вересня керівники відділів та управлінь Хмільницької міської ради, відповідальні за юридичний, комунальний, фінансовий, економічний та земельний напрямок, а також комунікацію з громадськістю, взяли участь у тренінгу з підвищення інституційної спроможності громади в частині комунікації з мешканцями.

Разом із нами працювали ще три громади - Ладижинська міська територіальна громада (Вінницька область), Агрономічна сільська рада (Вінницька область) та Коломийська міська рада (Івано-Франківська область).

У форматі командної роботи під фаховим супроводом спікерів Іван Магдич, Анна Селєзньова та Юрій Войціцький ми підготували структуру середньострокової місцевої програми по Житловому проєкту, напрацювали Комунікаційний план, план розвитку комунального підприємства, і всі ці компоненти синхронізували в Календарному плані імплементації проєкту.

Кожен із опрацьованих нами компонентів містить комунікаційну складову. Адже все, що ми робимо для громади, робимо за її участю і системно інформуємо про свої наміри, дії та заходи.

Було інформативно, насичено та корисно. Тепер, маючи теоретичний напрямок, готуємося розпочати проєкт.

І свою громаду, як завжди, триматимемо в курсі всіх деталей.

Тож, сподіваємося, далі буде…

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу