• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Тиждень громадянського суспільства: зміцнюємо знання

eye

324

13.09.2023 16:31

RSS

Тиждень громадянського суспільства - це добра нагода для Хмільницька міська рада дати старт ще одній корисній ініціативі, що посилює партнерство влади та громади, а також зміцнює наші компетентності в питаннях взаємодії з громадськістю.



Сьогодні, 13 вересня, в Центр активності громадян Хмільницької міської територіальної громади розпочато цикл тренінгових занять для посадових осіб, відповідальних за зв'язки з громадськістю у своєму структурному підрозділі.


 

Тренером заходу виступив голова Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.


 

Під час заходу опрацьовано вступну тему - «Взаємодія між органами влади та громадськістю. Навіщо це взагалі потрібно?» та ознайомлено учасників із рівнями взаємодії: інформування, консультації, діалог та партнерство.

На наступних заняттях ми детальніше зупинимося на кожному рівні взаємодії, розберемо основні правила та підходи, а також зможемо практикуватися у підготовці зрозумілих інформаційних повідомлень.

Дякуємо усім за активність і зацікавленість.

Навчання відбувається за Програмою "Взаємодія з громадськістю", затвердженою розпорядженням міського голови від 08.09.2023 №451-р та на виконання Плану підвищення ефективності використання інстументів локальної демократії у Хмільницькій міській територіальній громаді, затвердженого розпорядженням міського голови від 17.07.2023 №349-р.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької місько ради

#Тиждень_громадянського_суспільства
#тренінги #влада_громада

Назад до розділу