• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Що вирішив позачерговий виконком?

eye

1224

14.09.2023 13:58

RSS

14 вересня міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету.

На виконкомі розглянуто 14 питань, які стосувалися освітнього, соціального, культурно-мистецького та комунального напрямків.

Звільнено від оплати за харчування у дитсадках дітей із 3 родин учасників бойових дій на 50% від установленої батьківської плати.

Дозволено профінансувати одноразову матеріальну допомогу коштом міського бюджету одному з батьків, вдовам учасників АТО/ООС, які загинули чи померли, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, під час антитерористичної операції, операції об’єднаних сил до Дня захисників та захисниць України.

Надано громадянину соціальну послугу «Догляд вдома» на безоплатній основі.

Внесено зміни в рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради про погодження розміру батьківської плати за навчання учнів основного контингенту та груп, що працюють на засадах самоокупності на 2023 рік КНПЗ Хмільницька школа мистецтв (зі змінами).

Погоджено Комунальному закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради передати в оренду приміщення великої зали для проведення концерту з дотриманням заходів безпеки.

Вирішено передати безоплатно комунальне майно з балансу Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради на баланс Комунального закладу «Хмільницька публічна бібліотека» Хмільницької міської ради. Також надано дозвіл Комунальному закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради на передачу в оренду частини приміщення Філії сільський клуб с.Кривошиї, що перебуває на балансі КЗ «Будинок культури».

Ухвалено рішення про відзначення рятівників подяками Хмільницького міського голови з нагоди Дня рятівника.

Розглянуто заяви юридичних та фізичних осіб про видалення деревонасаджень, що є аварійними (сухостійними, дуплистими).

Вирішено утворити архітектурно-містобудівну раду при управлінні містобудування та архітектури Хмільницької міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу