• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Посадовцям і бізнесу – про грантові програми Ощадбанку

eye

213

19.09.2023 16:11

RSS

19 вересня 2023 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулась зустріч представників Ощадбанку - заступника начальника відділу мікро-, малого та середнього бізнесу Вінницького обласного управління Олександра Зарічука, керівника Хмільницького відділення – Андрія Черніцького з посадовцями і представниками малого та середнього бізнесу Хмільницької громади.

Під час зустрічі Олександр Зарічук презентував діючі державні та міжнародні грантові програми, доступні кредити, кредитування авто та обладнання, поповнення обігових коштів.

На створення та розвиток власного бізнесу запроваджені державою грантові програми «Своя справа», «Новий рівень», «Своя теплиця», «Свій сад», «Грант для ветеранів їхніх сімей».

Подати заяву на участь у програмах єРобота можна на порталі Дія.

Представниками Ощадбанку також презентовано для підтримки малого бізнесу, аграріїв, підприємств кредитну програму 5 – 7 – 9%. Заповнити онлайн-заявку на отримання кредиту можна через ОщадБізнес або ж звернутися до відділення Ощадбанку.

Також фахівці Ощадбанку поділились успішними кейсами клієнтів, які скористались грантовими та кредитними програмами банку.

З приводу консультацій стосовно грантових та кредитних продуктів звертайтесь в Хмільницьке відділення АТ «Ощадбанк» за адресою:

м.Хмільник, проспект Свободи,11 та за телефонами 2-25-98, 0-800-10-800

а також в управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради за телефонами: 2-21-75, 2-25-14, 2-32-31.

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

 

 

Назад до розділу