• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

“Мобільна валіза” допомагає жителям громади

eye

388

25.09.2023 09:20

RSS

Ми маємо «Мобільну валізу». Це – автоматизоване цифрове обладнання, що допомагає жителям громади у потребі отримати необхідну адмінпослугу.

У цьому дописі додаємо ще один приклад, як кейс слугує людям.

21 вересня 2023 року адміністратори управління “ЦНАП” Хмільницької міської ради Ілона Діордієнко та Оксана Кулик виїхали на звернення громадян для надання адмінпослуг з соціальних питань. Заявники перебувають на лікуванні у КНП “Хмільницька центральна лікарня” Хмільницької міської ради. Адміністратори ЦНАПу надали відповідні консультації та необхідні послуги.

Нагадуємо, що скористатися послугою можуть жителі Хмільницької територіальної громади, а саме:

громадяни, які досягли 80-річного віку;

громадяни з інвалідністю І групи;

громадяни, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, зокрема ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади.

 

Як отримати послугу:

  1. Представник заявника, який/яка потребує отримати адмінпослугу за місцем проживання/перебування, звертається до Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.
  2. Адміністратор ЦНАП надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.
  3. Адміністратор ЦНАП виїжджає за місцем проживання/перебування заявника із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

Зверніть увагу! Послуги щодо оформлення біометричних документів через «Мобільну валізу» не надаються.

Телефонуйте у разі потреби (04338) 2-20-85 або +38 097 111 50 33.

Нагадаємо, що Хмільницька міська рада є учасницею швейцарсько-української Програми EGAP (Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади»), яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.

У межах партнерства Центр надання адмінпослуг Хмільницької міської ради оснащено автоматизованим комплексом "Мобільна валіза".

Управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу