• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Славень Хмільнику» - з нагоди 661-річчя рідного міста

eye

254

25.09.2023 17:00

RSS

«Славень Хмільнику» - так називається книга-присвята місту до його 661-річчя, авторкою якої є пані Анжела Веремій - поетеса, прозаїк, учителька української мови та літератури, журналістка, краєзнавиця.

З нагоди виходу друком цього видання в Хмільницькій міській раді відбулася зустріч за участі знаних і шанованих митців, науковців, істориків, фахівців музейної та бібліотечної справи, працівників культури, школи мистецтв, освітян, учнівської молоді.

До поважного товариства звернувся міський голова Микола Юрчишин, який привітав талановиту землячку зі славною творчою подією, а хмільничан - із Днем міста та вагомим доповненням літературно-мистецького фонду Хмільницького краю.

Хмільницьку громаду та її талановиту краєзнавицю А.Веремій добрим вітальним словом звеличили почесні гості з Вінниці: Сергій Гальчак, Василь Паламарчук, Ігор Балюк; із сусідньої Уланівської громади - Микола Дорош, Віра Степанюк; від літературно-мистецького об?єднання «Золота троянда» - Володимир та Микола Заруби; від освітян - Людмила Вусатюк.

Підсумувала зустріч-презентацію авторка книги, яка подякувала учасникам за підтримку, увагу та щире слово.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу