• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вітання вам, шановні бібліотекарі!

eye

205

28.09.2023 16:51

RSS

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу.

28 вересня у Комунальному закладі "Хмільницька публічна бібліотека" було організовано привітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Начальник Відділу культури і туризму Юлія Цупринюк від імені та за дорученням голови Хмільницької міської ради  Миколи Юрчишина привітала бібліотекарів із професійним святом, також відзначила працівників подяками міського голови та Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради.

Вітальні слова з нагоди професійного свята для всієї бібліотечної спільноти прозвучали від Олени Бугайової, в.о. директора КЗ «Хмільницька публічна бібліотека».

Було відзначено, що нині бібліотеки не лише обслуговують користувачів, проводять культурно-просвітницькі заходи, забезпечують мешканців громади й переселенців достовірною інформацією, а й перетворилися на волонтерські центри допомоги Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек почесними грамотами були відзначені кращі бібліотечні працівники.

Отож вітаємо всіх бібліотечних прцівників з професійним святом!

Бажаємо, щоб кожного дня приходили нові читачі і черпали знання в ваших стінах.

Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче.

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу