• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Пам'ятаємо! Шануємо! Вдячні! - Дмитро ЗАРУБА

eye

432

02.10.2023 15:50

RSS

Сьогодні, 2 жовтня відбулося відкриття меморіальної дошки на честь штаб-сержанта Заруби Дмитра Миколайовича — учасника народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт» ім. В.Т. Коцулима, який загинув 30 грудня 2022 року, захищаючи територіальну цілісність України. Встановили її на фасаді Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

На церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні батько Дмитра - Микола Панасович та брат Володимир, друзі, жителі міста Хмільник, представники влади.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко та помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан, висловили велику вдячність батькові за те, що виховав справжнього патріота України, який віддав за неї життя.

Право відкрити меморіальну дошку було надано братові Володимиру. Після чого учасники заходу поклали квіти.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шану світлій пам’яті Дмитра та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Дмитро ЗАРУБА віддав найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради 

 

Назад до розділу