• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

В єднанні намірів й сердець, що б’ються за Україну

eye

321

03.10.2023 09:59

RSS

У серці свідомої людини є особливе місце для вдячності мужнім синам і донькам рідного народу, які вірні своїй меті, своєму покликанню, своїй Україні.

Цього року 1 жовтня ми відзначали День захисника та захисниці України. Ці пам’ятні дні минули з відлунням щему й болі, бо на війні втрачаємо найдорожчих. Але ми не полишаємо віри й надії, що Україна буде вільною, а небо над нею – назавжди мирним. І все це буде, бо наші Герої-оборонці відважно захищають кожен сантиметр рідної землі, звільняють кожне місто, село, селище з загарбницьких пазурів окупанта.

Тихою акцією пам’яті, з молитвою та покладанням квітів вшановано полеглих воїнів біля меморіальних дошок захисникам України, нашим землякам.

У міському парку культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка відбулися доброчинні заходи на підтримку ЗСУ.

Працівники культури та юні вихованці гуртків створили затишний простір на парковій галявині, де можна було зробити власноруч обереги для українських воїнів, почитати патріотичні поезії, взяти участь в конкурсах, скуштувати смачної рибної юшки і навіть посмакувати справжнім українським бутербродом з салом та гірчицею.

Під час благодійного заходу зібрано 2 тисячі 425 грн. 50 копійок. Ці кошти докладемо для зміцнення воїнів.

Увечері в центрі міста ми засвітили лампадки нашої пам’яті за всіма, чиї життя забрала війна, хто вже ніколи не повернеться додому.

Дякуємо всім, що в цей день ми були разом.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради 

Назад до розділу