• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

По 10 жовтня - прийом заяв до Ради ВПО

eye

289

04.10.2023 10:43

RSS

Хмільницька міська рада та її виконавчий комітет відкриті до актуальних ініціатив жителів громади і зокрема внутрішньо переміщених осіб, які залишили свій дім у зоні активних бойових дій та знайшли у нас прихисток.

Для інтеграції внутрішньо переміщених осіб у життя громади, реалізації та захисту їхніх прав, залучення до процесу розроблення локальних нормативних документів, забезпечення житлом та зайнятості, а також надання психосоціальної, медичної та правової допомоги, органи місцевого самоврядування мають право утворити Раду з питань внутрішньо переміщених осіб.

Прийом документів для формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради триває по 10 жовтня 2023 року.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до Хмільницької міської ради внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в паперовій формі, а саме:

  • заяви у довільній формі;
  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • документа про освіту (за наявності);
  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Документи приймаються з 14.09.2023 р. по 10.10.2023 р. щоденно, окрім вихідних днів, з 08.00 до 17.00, в п’ятницю - з 08.00 до 15.45 за адресою: м.Хмільник, вул. Столярчука, 10 - управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради у паперовому вигляді (з поміткою «Для формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб»).

Чекаємо свідомих, активних та ініціативних!

Разом зможемо вирішити більше!

Нагадаємо, Уряд затвердив Положення про Раду з питань ВПО. Детальніше про утворення та роботу Ради у Постанові КМУ за посиланням:https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/812-2023

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу