• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відкрили «кейс» для юних журналістів!

eye

301

05.10.2023 14:04

RSS

4 жовтня у Школі журналістики при Центрі дитячої та юнацької творчості м. Хмільник для учнів ліцеїв, зокрема з родин ВПО, учителів та батьків презентували проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів».

Захід відкрила директорка Центру творчості Наталія Луценко, яка ознайомила учасників події з різноманіттям гуртків позашкільного закладу та запросила творчо розвиватися.

Команда проєкту Mazur Natalia Юлія Бараболя Юлія Музичук Юлія Килосова разом Людмила Дозорець розповіли про історію проєкту, його заходи та презентували технічне обладнання (рекордер, мікрофон, надкамерне світло, картрідер, смартфон, професійний штатив, фліпчарт із маркерами, потрібні канцтовари), закуплене коштом грантодавця.

За умовами проєкту маємо відзняти 2 відеорепортажі, відеофільм та соціальний ролик. Тож ми об'єдналися в команди та разом продумали зручні формати майбутнього відеоконтенту.

Свої креативні ідеї діти записали на дошці та презентували.

Тепер залишається наполегливо повчитися у Школі журналістики, закріпити свої знання в експертів з медійної справи і … вперед.

Йдемо разом! Як все в нас вийде - і розкажемо, і покажемо.

Проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів» реалізовується Хмільницькою громадською організацією «МОЛОДІЖНА РАДА» в рамках Вінницької регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО», яка проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

У Вінницькій області діяльність Київського діалогу координує Громадська організація "Право".

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#медіа_старт #проєкти_хмільницька_тг

#школа_журналістики #Молодіжна_рада

Назад до розділу