• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 48 сесії міської ради

eye

362

09.10.2023 11:45

RSS

06 жовтня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 48 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів міської ради, які розглянули 75 питань.

У зв’язку з реєстрацією Лариси Дубової депутатом Хмільницької міської ради 8 скликання від Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана», обрану замість депутата, який вибув, ухвалено низку рішень міської ради:

  • виведено зі складу виконавчого комітету Хмільницької міської ради 8 скликання Ларису Дубову, директора Комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико - санітарної допомоги" Хмільницької міської ради;
  • визнано повноваження депутата Хмільницької міської ради 8 скликання від Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Дубової Л.М. на підставі інформації члена Хмільницької міської територіальної виборчої комісії Ігоря Іваниці;
  • до складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження введено депутата міської ради Ларису Дубову.

Відповідно до ухваленого рішення головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження став депутат міської ради Юрій Прокопович.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на забезпечення виконання завдань цивільного захисту в умовах воєнного часу, надання різнобічної підтримки учасникам АТО, ООС, особам, які беруть (брали) участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території України та членам їх сімей, покращення якості надання адміністративних, муніципальних, соціальних послуг та соціального становища осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я та закладів культури, покращення стану доріг. Відповідно ухвалено зміни до порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Затверджено Програму утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади та Програму забезпечення населення Хмільницької громади якісною питною водою на 2026-2028 роки, а також Порядки використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів комплексної програми «Добро» та Програми підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей у міській громаді на 2024-2028 роки.

Внесено зміни та доповнення до Переліку об’єктів комунальної власності міської громади, що підлягають приватизації у 2023 році.

Визначено перелік делегованих повноважень Хмільницької міської ради, якими наділяються вуличні та будинкові комітети, створені та легалізовані на території міста.

Місцеві обранці затвердили у новій редакції структуру Комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико - санітарної допомоги" та штатну чисельність Хмільницької дитячо - юнацької спортивної школи.

Значна частина питань позачергової сесії стосувались врегулювання земельних відносин. Проєкт рішення «Про розгляд заяви Захаренкова Артура Валентиновича щодо земельної ділянки по проспекту Свободи (поряд з будинком №11) у м. Хмільнику» за пропозицією постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, містобудування, екології та природокористування було знято з розгляду для доопрацювання. Решта питань цього блоку із врахуванням окремих пропозицій підтримані депутатським корпусом.

Депутати внесли зміни до бюджету міської громади на поточний рік, затвердили

Договір про передачу коштів між місцевими бюджетами, Договір про передачу видатків у 2023 році.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу