• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Поглиблюємо знання про патнерство з громадою

eye

314

11.10.2023 08:11

RSS

Що таке партнерство? Коли влада і громадські організації - партнери? Чи готові ми об?єднувати свої ресурси, щоб взаємодіяти на умовах партнерства?

Ці та інші ключові питання були темою чергового тренінгу з Віталій Дорох для посадових осіб Хмільницька міська рада, які відповідальні за взаємодію з громадськістю у своєму структурному підрозділі. Захід відбувся в конференц-залі Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Виходячи з розуміння, що ??партнерство - це об’єднання ресурсів, які постають з проблеми (потреби) або необхідності вирішити питання, провести захід чи реалізувати проєкт??ми навели приклади партнерських ініціатив на місцевому рівні.

Зокрема, згадали про наш Форум громадських організацій «ЗміниТИ свою громаду», що відбувся влітку 2021 року та є прикладом усіх чотирьох рівнів взаємодії влади і громадських організацій - інформування, консультації, діалог та партнерство.

Для закріплення матеріалу кожен учасник/учасниця виконали індивідуальне завдання. Потрібно було поміркувати про ресурси чи можливості (саме у своєму повноважному напрямку роботи), які можна запропонувати громадській організації на умовах партнерства.

Дякуємо, колеги, що приділили час для нових знань та були активними під час заняття.

Продовжимо наші навчання.

Навчання відбувається за Програмою "Взаємодія з громадськістю", затвердженою розпорядженням міського голови від 08.09.2023 №451-р та на виконання Плану підвищення ефективності використання інстументів локальної демократії у Хмільницькій міській територіальній громаді, затвердженого розпорядженням міського голови від 17.07.2023 №349-р.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#тренінг_взаємодія_з_громадськістю #партнерство

Назад до розділу