• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"За лаштунками" громадських організацій - тренінг

eye

256

17.10.2023 08:14

RSS

Що там «за лаштунками» громадських організацій? Як, маючи ознаку неприбуткової діяльності, ГО акумулюють свій бюджет розвитку і на що розподіляють свої ресурси? До того ж ще залучають кошти донорських фондів, експертів, спеціалістів?

На ці та чимало інших питань, дотичних до специфіки діяльності громадських організацій, сьогодні, 16 жовтня 2023 року, отримали відверті відповіді під час тренінгу посадові особи Хмільницької міської ради, відповідальні за взаємодію з громадськістю у своєму структурному підрозділі, від голови ради Громадської організації "Право" Віталія Дороха.

Цього разу наша зустріч була в формі бліц-інтерв'ю. Після короткого вступу до теми учасники та учасниці ставили питання щодо статутних завдань ГО та отримували на них відповіді.

Під час діалогу з'ясували, яка структура громадської організації, що ж таке «ознака неприбутковості», кого можуть залучати ГО в якості експертів та хто може бути засновниками громадської організації. Дізналися також і про джерела фінансування громадських організацій та як донор контролює виконання проєктів, що підтримує грантовим коштом тощо.

Навчання минуло з легким сприйняттям матеріалу. Учасники виявляли зацікавленість під час діалогу та були активними в обговоренні.

Дякуємо усім за вмотивованість до нових знань і професійного зростання.

Навчання відбувається за Програмою "Взаємодія з громадськістю", затвердженою розпорядженням міського голови від 08.09.2023 №451-р та на виконання Плану підвищення ефективності використання інстументів локальної демократії у Хмільницькій міській територіальній громаді, затвердженого розпорядженням міського голови від 17.07.2023 №349-р.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу