• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дбаємо про безпеку дітей та підлітків

eye

853

18.10.2023 09:50

RSS

12 жовтня 2023 року працівники служби у справах дітей Хмільницької міської ради, Хмільницького районного відділу поліції, Хмільницького міського центру соціальних служб, мобільна команда гуманітарної організації INTERSOS відвідали Лозівський ліцей Хмільницької міської ради.

Для учнів ліцею фахівець з психосоціальної підтримки мобільної команди гуманітарної організації INTERSOS Тетяна Шевчук провела інтерактивну лекцію-тренінг на тему: "Безпека дітей та підлітків онлайн". Захід спрямований на попередження насильства над дітьми і підлітками внаслідок необережного користування мережею онлайн.

Учасники активно обговорювали прояви кібербулінгу, вплив шкідливого контенту, можливі ризики перебування в онлайні, моделювали можливі дії в ситуаціях, коли хтось постраждав від зловмисників. Також підлітки переглянули відеоролик соціального спрямування про ризики перебування дітей в онлайні та офлайні.

Спеціаліст служби у справах дітей Хмільницької міської ради Володимир Криницький та фахівець із соціальної роботи Хмільницького міського центру соціальних служб Ірина Мізин розповіли про права дітей та необхідність дотримання правил поведінки в навчальному закладі.

Інспектор сектору ювенальної превенції Хмільницького районного відділу поліції В'ячеслав Пугач розповів учням про правопорушення серед дітей та відповідальність за їх скоєння.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу