• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговому засіданні виконкому

eye

918

19.10.2023 15:09

RSS

19 жовтня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

На засіданні розглянуто 36 питань.

Внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради щодо затвердження мережі закладів освіти  Хмільницької міської ради на 2023-2024 навчальні роки.

Звільнено від оплати за харчування у закладах загальної середньої освіти Хмільницької міської ради учнів 5-11 класів із сімей, які перебувають у складних матеріально-побутових умовах, а також у дитсадках дітей із  родин учасників бойових дій на 50% від установленої батьківської плати.

Дозволено профінансувати одноразову матеріальну допомогу коштом міського бюджету сім’ям військовослужбовців, які загинули чи померли, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території України, а також під час операції об’єднаних сил, на поховання на території населених пунктів, що входять до складу Хмільницької міської територіальної громади.

Профінансовано одноразову матеріальну допомогу коштом міського бюджету на лікування вкрай складних захворювань та травм, як виняток.

Надано соціальну послугу «Догляд вдома» на безоплатній основі.

Затверджено подання щодо доцільності призначення громадянина опікуном.

Затверджено текст оголошення про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства соціального спрямування, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2024 році за рахунок коштів бюджету Хмільницької міської територіальної громади.

Погоджено Комунальному закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради передати в оренду приміщення великої зали з дотриманням заходів безпеки.

Розглянуто заяви юридичних та фізичних осіб про видалення деревонасаджень, що є аварійними.

Вирішено передати безоплатно  з балансу Комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс» Хмільницької міської ради на баланс Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради для забезпечення потреб Кожухівського ліцею Хмільницької міської ради комунальне майно (відсів, бордюри бетонні, щебінь).

Визначено Управління  житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради замовником робіт з ремонту дорожнього та тротуарного покриття по вул. Сергія Муравського у м.Хмільнику.

Взято на квартирний облік громадянку на поліпшення житлових умов та внесено до списку на отримання житла поза чергою.

Ухвалено рішення відзначити соціальних працівників подяками міського голови з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери.

За заявами власниць змінено статус квартир в житлових будинках на частини житлових будинків садибного типу.

Розглянуто питання у сфері захисту прав дитини.

Схвалено проєкти рішень міської ради про зміни місцевого бюджету на 2023 рік та про затвердження договору про передачу видатків у 2023 році.

Затверджено перелік питань, що внесені на розгляд позачергової 49 сесії міської ради 8 скликання 20 жовтня 2023 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу