• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 49 сесії міської ради

eye

377

23.10.2023 09:10

RSS

20 жовтня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 49 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 31 депутат міської ради, які розглянули 30 питань порядку денного.

Внесено зміни та доповнення до міських програм територіальної громади, зокрема: до комплексної оборонно-правоохоронної програми; програми утримання дорожнього господарства; програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин; програми розвитку освіти; програми розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики; комплексної програми «Добро».

Ухвалено рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до окремих міських програм.

Підтримано проєкт рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності.

Депутати погодили рішення про надання згоди на безоплатне прийняття пожежного автомобіля з державної власності у комунальну власність Хмільницької  громади.

З  метою налагодження міжнародної співпраці між сторонами, просування та розвитку спільних проектів в Україні та Молдові схвалено текст Меморандуму порозуміння між Хмільницькою міською радою та АО Громадською організацією «Hope4».

Затверджено звіт про виконання бюджету Хмільницької міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року та договір про передачу видатків у 2023 році.

Внесено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Схвалено рішення про визначення ФОП Кубряка Олександра Васильовича податковим агентом зі справляння туристичного збору.

Частина питань порядку денного стосувались врегулювання земельних відносин. Один проєкт рішення з цього блоку був відхилений, а саме: «Про розгляд заяви Фермерського господарства «СВІТ БІО» щодо земельних ділянок за межами населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади (колишня територія Березнянської сільської ради)».

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу