• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Посилюємо комунікацію про енергорозвиток громади

eye

228

23.10.2023 12:25

RSS

19-20 жовтня 2023 року в м. Житомир проєкт «Угода мерів-Схід» Covenant of Mayors - East організував навчальний дводенний тренінг із теми: «Посилення ролі комунікації на рівні підписантів» для представників підписантів європейської ініціативи.

Участь у навчальному заході від Хмільницької міської ради взяла начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Наталія Мазур.

Під час тренінгу учасники:

- визначали зацікавлені сторони відповідно до цілей проєкту «Угода мерів-Схід»;

- обговорили можливі канали та інструменти залучення зацікавлених сторін;

- навчалися писати прес-релізи про клімат та енергетику під керівництвом редакторки інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна»;

- ознайомилися з комунікаційною діяльністю енергетичної та кліматичної політики Житомирської громади;

- обговорювали роль громадських організацій у комунікації клімату та енергії.

До участі у тренінгу були запрошені громади-підписанти європейської ініціативи «Угода мерів-Схід» з населенням до 50 тис. осіб, які мають добровільні зобов'язання по скороченню викидів парникових газів мінімум на 35% до 2030 або до 2050 років, та які затвердили або працюють над розробкою Плану дій сталого енергетичного та кліматичного розвитку громади.

Окрім Хмільницької міської ради, у тренінгу взяли участь фахівці  таких громад: Бучанська міська рада, Сарненська міська рада, Первомайська міська рада Харківської області, Покровська територіальна громада, Фастівська міська рада, Баришівська селищна рада, Турківська громада, Канівська міська рада, Обухівська міська рада, Овруцька міська рада.

Щира вдячність ефективній команді, представленій досвідченими модераторами тренінгу - національній експертці з комунікацій Марії Чубатій, менеджерці з комунікацій Валентині Седляр, журналістці Ніні Яворській, а також особлива подяка пані Оксані Кисіль за щирі емоції, креативні підходи, професійні поради та оригінальні презентації.

Дякуємо Житомирській міській раді та Integrated Urban Development in Ukraine II за гостинність.

#угода_мерів #комунікації #партнерство

Назад до розділу