• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницькі борці - переможці обласного чемпіонату

eye

356

23.10.2023 11:47

RSS

21 жовтня 2023 року у спортивному залі Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся чемпіонат Вінницької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2009-2011 років народження.

У змаганнях взяли участь вихованці Хмільницької ДЮСШ, спортсмени команди з м.Вінниця, спортсмени Гайсинського району, спортсмени Тульчинської, Барської та Ямпільської територіальних громад (загалом 66 учасників).

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять захисників та захисниць України, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина учасників та учасниць змагань, спортсменів, батьків та гостей громади привітав начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спору Хмільницької міської ради, головний суддя Віталій Пачевський.

Після відкриття розпочалися спортивні поєдинки, в яких юні спортсмени продемонстрували свою волю, характер, бійцівські якості та спортивну майстерність. Спортсмени виступали у 10 вагових категоріях.

За підсумками змагань юні борці Хмільницької міської територіальної громади мають такі місця:

ПІБ

Вагова категорія (кг)

Зайняте місце

1.

Дремблюга Андрій

38

І

2.

Рябоконь Максим

41

І

3.

Шин Максим

41

ІІ

4.

Степанюк Назар

52

ІІ

5.

Бобик Артур

52

ІІІ

6.

Горіленко Тарас

57

ІІ

7.

Павлюк Олександр

62

І

8.

Голованюк Дмитро

62

ІІІ

9.

Лукіянчук Ілля

58

І

10.

Дремблюга Даша

26

І

Команда Хмільницької міської територіальної громади посіла І місце, команда Гайсинського району – ІІ місце, команда м. Вінниці – ІІІ місце.

По закінченню змагань спортсмени та команди, що здобули перші та призові місця, були нагороджені грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Наші вітання юним борцям.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу