• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З бюджету Хмільника - 600 тис. грн. на запит військових  

eye

293

24.10.2023 14:03

RSS

Продовжуємо у пріоритетному порядку вирішувати оборонні потреби захисників України.

На позачерговій 49 сесії Хмільницької міської ради, що відбулася 20 жовтня 2023 року, підтримано запит військових для зміцнення матеріально-технічної бази в умовах воєнного стану.

Вирішено спрямувати 600 тисяч гривень з бюджету Хмільника для придбання автомобіля  військовій частині Національної гвардії України.   

Відповідні зміни внесено до Комплексної оборонно-правоохоронної програми на 2023 рік «Безпечна Хмільницька міська територіальна громада – взаємна відповідальність влади та громади» та до рішення про бюджет міської громади на 2023 рік.

Раніше ми інформували про видатки з бюджету Хмільника на оборону за 9 місяців https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/articles/item/13068/ponad-3-6-mln-grn-byudzhet-oboroni-za-9-misyaciv-  

Знаємо, що кожен і кожна з вас, хто читає цей матеріал, зробили єдиним волонтерським фронтом ще більше для підтримки оборони своєї країни. І, попри все, продовжуєте допомагати, бо хто, як не ми і коли, як не зараз! Дякуємо, що ми разом тримаємо тиловий захист і всіма силами підтримуємо фронтові потреби.

Працюємо в єдності далі для Перемоги.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу