• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відвідали 6 неблагонадійних родин у громаді

eye

195

24.10.2023 14:59

RSS

24 жовтня 2023 року начальник служби у справах дітей Хмільницької міської ради Юрій Тишкевич спільно з старостою Кожухівського старостинського округу Світланою Остапчук,  старшим інспектором ювенальної превенції Хмільницького  районного відділу поліції  В’ячеславом Пугачем, фахівцем із соціальної роботи провели профілактичний захід у селах Кожухів, Шевченка, Медведівка.

Відвідали 6 сімей, в яких проживає 13 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Перевірили наявність у дітей необхідного одягу, взуття відповідно віку та сезону, наявність продуктів харчування, твердого палива, необхідного для обігріву житла.

З батьками провели профілактичні бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення, необхідності належного виконання батьківських обов’язків, неприпустимості вчинення насилля в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми. 

За результатами заходу службою у справах дітей направлено документи до Хмільницького районного відділу поліції на складення протоколу за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей" на матір та батька дитини.                

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу