• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Юні журналісти презентували свої відеосюжети

eye

227

27.10.2023 11:42

RSS

26 жовтня, в Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади, юні учасники проєкту «МЕДІАстарт - успішний кейс для юних журналістів» показали свої відеопроєкти.

Відеороботи презентували учні ліцеїв №1, №2, №3 та №4, а також вихованці гуртків Центру дитячої та юнацької творчості "Школа журналістики" (керівник Юлія Бараболя) та "Майстерня відеографії" (керівник Андрій Загородній).  

"Хмільник - місто мрій" - так назвали свою роботу учні ліцею №1 Вероніка Іванусь, Валерія Ленська та Ірина Мізяківська. 

Учні ліцею №2 Мар'яна Танцюра, Олександра Попович та Іван Тетянюк відзняли репортаж "Чи є життя після школи в наших учителів?"

Ліцей №3 у складі творчої команди Анастасії Мазур, Софії Кобченко, Антона Шишковського та Вероніки Копиці підготували соціальний відеоролик "Почуймо один одного"

Учениця ліцею №4 Софія Козар поділилася своїм відео "Хмільник - невідомий".   

Гуртківці Школи журналістики Марія Кравцова та Діана Килимнюк запропонували до перегляду соціальне відео "Сьогодні я - завтра ти!". 

Творча майстерня юних відеографів - Аня Загородня, Оля Липень, Софія Іваниця, Ян Кравчук презентували свою роботу "У пошуках осінньої краси". 

Команда проєкту дякує вам, діти, за старанність, активність і широкий творчий простір ваших захоплюючих ідей. 

Сердечно дякуємо всім, хто відвідав наш захід та підтримав юних журналістів. 

 

Проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів» реалізовується Хмільницькою громадською організацією «МОЛОДІЖНА РАДА» в рамках Вінницької регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО», яка проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним фондом "Відродження" у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

У Вінницькій області діяльність Київського діалогу координує Громадська організація "ПРАВО".

Хмільницька міська рада

Хмільницька громадська організація «Молодіжна рада»

Центр дитячої та юнацької творчості м. Хмільник

Громадська організація "Право"

 

Назад до розділу