• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Дивосвіт" та "Уроки любові" - хмільничанам від Уляни Мудь

eye

619

30.10.2023 13:23

RSS

27 жовтня 2023 року в Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади відбулась презентація книг «Дивосвіт» та «Уроки любові» Уляни Мудь під назвою «Весь світ в мені і я у цілім світі».

Дитячу книгу «Дивосвіт» видано за сприяння Хмільницької міської ради та міського голови Миколи Юрчишина.


Уляна Несторівна за фахом – лікар-акушер-гінеколог, авторка поетичної збірки «Народження людини», прозової книги «Навчання любові», співавторка збірки «Я кораблик намалюю», друкувалася в місцевих виданнях, журналах «Золота пектораль», «Вінницький край». Нагороджена Дипломом лауреата І ступеня п’ятого Всеукраїнського багатожанрового онлайн-конкурсу «Битва жанрів» як авторка віршів.

Подяку від Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина та подяку від Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради Уляні Несторівній вручила Юлія Цупринюк, начальник Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради.

У книзі «Дивосвіт» використано ілюстрації члена Національної спілки художників України Степана Шевчука, викладачки образотворчого мистецтва КПНЗ Хмільницька школа мистецтв Вікторії Козаченко та її вихованців, учнів Ліцею №1 м.Хмільника та Ліцею №3 м.Хмільника Вінницької області, а також учениці Краматорської школи.

Юлія Цупринюк від Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради вручила кожному учаснику подяку за активну участь в оформленні ілюстративної складової книги «Дивосвіт», проявлену старанність, відповідальність та креативність.

Авторку презентованих книг від літературно-мистецького об’єднання «Золота троянда» вітали Микола та Володимир Заруби, любительського об’єднання «Читацьке коло» Ніна Бойко, настоятель Парафії Пресвятої Трійці м. Хмільника отець Олександр Бурмістров, настоятель Греко –Католицької церкви отець Олександр Плєшанов, митці, поети, друзі, шанувальники її творчості.

Вірші Уляни Несторівни, народжені в сучасну воєнну добу, сповнені любов’ю до рідного краю, вірою в наш народ і Україну, перемогу та відродження. Поєднуючи тексти віршів Уляни Несторівни з мелодіями, створені пісні, які демонстрували відеоролики «Ой летіли, летіли лелеки», музика та виконання Юрія Футуйми, та «Маєм волю – буде доля!» музика Павла Дубового, виконання народного аматорського вокального гурту «Елегія» Комунального закладу "Будинок культури" Хмільницької міської ради. 

Музичні вітання дарували присутнім народне аматорське тріо «Лілея» КЗ ,"Будинок культури" - Алла Волошина, Лідія Балко, Наталія Олійник.

Окрема вдячність за організацію та проведення заходу бібліотекарю КЗ "Хмільницька публічна бібліотека"  Марії Романівні Бабій.

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради 

Назад до розділу