• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги споживачів газу Хмільницької громади!

eye

346

31.10.2023 15:22

RSS

Вінницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» нагадує споживачам газу Хмільницької громади про необхідність укладення договорів розподілу газу.

Це потрібно зробити для забезпечення фізичної доставки обсягів природного газу до споживача, узаконення стосунків між споживачем і Оператором ГРМ, який здійснює транспортування газу розподільними мережами до кожного клієнта, та можливості санкціонованого відбору природного газу з газорозподільної системи.

Типовий договір розподілу газу є публічним, однаковим для усіх споживачів газу України, укладається на безстроковий період.

Приєднатися до його умов можна за спрощеною процедурою. Для цього достатньо підписати заяву-приєднання, яку споживачі отримали разом із жовтневими рахунками, та надіслати у зручний для вас спосіб Вінницькій філії «ГАЗМЕРЕЖІ».

Щоб заповнити заяву-приєднання потрібно зробити наступні кроки:

1. Знайдіть текст заяви на внутрішньому боці платіжки за розподіл газу за жовтень або скачайте зразок заяви на сайті Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» https://vn.grmu.com.ua/

2. Перевірте та/або внесіть свої дані у відповідні поля:

- якщо Ваші персональні дані збігаються, поставте відмітку біля слова “Підтвердити”;

- якщо Ваші дані відрізняються або відсутні, внесіть актуальну інформацію у відповідному полі та поставте відмітку біля слова “Підтвердити”.

3. Після перевірки ваших даних поставте свій особистий підпис та дату підписання у відповідні поля в нижній частині Заяви-приєднання.

4. Від’єднайте Заяву-приєднання від рахунку за розподіл газу та передайте її до Вінницької філії ТОВ “Газорозподільні мережі України” найзручнішим для Вас способом:

- надішліть на поштову адресу компанії: 21012, м.Вінниця, пров.Костя Широцького, 24;

-  залиште у спеціальній скриньці у найближчому Центрі обслуговування клієнтів;

- передайте контролеру під час його чергового візиту до Вашої оселі;

- надішліть скан-копію заповненої та підписаної заяви на електронну адресу office.vn@grmu.com.ua

Ознайомитися зі змістом договору можна на сайті газорозподільної компанії https://vn.grmu.com.ua/ у розділі “Важлива інформація”.

За інформацією Вінницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ»

Назад до розділу