• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зміцнюємо ментальне здоров'я, щоб ресурсно працювати

eye

313

02.11.2023 08:35

RSS

Посадові особи Хмільницької міської ради продовжують навчатися основам курсу «взаємодія з громадськістю».

1 листопада 2023 року в затишному конференц-залі Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради ми стали учасниками ресурсного тренінгу з практикуючим психологом Тетяною Цюпенко.

У колі підтримки психолог поділилася корисними практиками емоційної рівноваги та наповнення балансу життєвих сил, які є важливими у нашій професійній діяльності для ухвалення ефективних і оперативних рішень, налагодження комунікації з жителями громади та зі своїми колегами.

Практичні вправи допомогли нам заглибитися у сховки своєї душі, відкрити свої найсильніші сторони та сконцентруватися на позитивних емоціях, що зміцнюють наше ментальне здоров'я.

Дякуємо, пані Тетяно, за чудовий інтенсив для нас і нашого професійного зростання.

Наша зустріч вдалася завдяки захисникам, які героїчно тримають фронт оборони. Тому кожна з учасниць зробила свій донат у перемогу. Зібрані кошти на днях передамо за призначенням. І обов'язково прозвітуємо.

 

Навчання відбувається за Програмою "Взаємодія з громадськістю", затвердженою розпорядженням міського голови від 08.09.2023 №451-р та на виконання Плану підвищення ефективності використання інстументів локальної демократії у Хмільницькій міській територіальній громаді, затвердженого розпорядженням міського голови від 17.07.2023 №349-р.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу