• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Шкільні канікули – час творчих майстер-класів

eye

372

02.11.2023 09:54

RSS

У дітей пора осінніх канікул. Хтось відпочиває, хтось поїхав у подорож, а хтось шукає де б і чим зайнятися. Тому педагоги Центру дитячої та юнацької творчості добре продумали план заходів, аби привабити та зацікавити школярів.

31 жовтня 2023 року в Центрі дитячої та юнацької творчості на гуртку «Моделювання іграшок- сувенірів» проведено майстер-клас  «Гарбузовий декор».

Керівник гуртка Тетяна Лукащук розробила схему виготовлення осінньої композиції. Діти із задоволенням поринули у творчий процес, втілюючи у життя свої найдивовижніші ідеї та фантазії.

Учасники майстер-класу, використовуючи джгутову мотузку, тканину, фетр, синтепон, а також кольоровий папір та природні матеріали, виготовляли строкаті гарбузики та складали їх у композиції.

Кожен мав змогу відчути себе справжнім дизайнером та навчитися основам декору.

Творча атмосфера та вчасні підказки, а іноді і допомога керівника гуртка – усе це сприяло тому, що згодом у дитячих руках з’явилися дивовижні гарбузики, які гарно задекорувалися в осінніх композиціях.

Ось так цікаво і корисно провели свій день маленькі майстрині: і сувенір зробили рідним на подарунок, і дізналися про різновиди декору, і радісний настрій отримали.

Юлія Бараболя, заступник директора ЦДЮТ

 

 

Назад до розділу