• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Не зменшуймо сили допомагати!

eye

347

03.11.2023 12:53

RSS

Не зменшуймо сили допомагати тим, хто непохитно захищає Україну. Допомога потрібна їм, як повітря: щомиті та від наших згуртованих сердець.

Дякуємо всім невтомним у праці на фронтові потреби. Треба допомагати!

#свої_для_своїх_хмільницька_тг #захисникам #для_перемоги

#разомпереможемо #разоМиСила

 

Колектив КЗ «Історичний музей м.Хмільник» старається бути корисним та допомагати захисникам і захисницям України як тільки можна.

Зараз частинка музею нагадує фабрику з виготовлення захисної амуніції, адже працівники активно плетуть захисну сітку для ЗСУ на один із найважчих напрямків.

«Ми усі чекаємо перемоги! Тому потрібно допомагати нашим воїнам, щоб вони скоріше здобули її, щоб українці спокійно могли жити далі під мирним небом. Вкладаємо душу і віримо, що кожна вплетена стрічка у сітку захищатиме наших військових. Дуже хочеться допомогти хлопцям та підтримати їх», - йдеться в дописі.

– Багато тих, хто плів сітки від початку, вже припинили свою роботу, – зауважує директорка музею Наталія Пацанівська. – А потреба в сітках тільки зростає, зараз вона навіть більша, адже хлопці часто переїжджають з однієї позиції на іншу і щоразу їм потрібні нові сітки.

– У кожного із нас хтось на фронті. Ми часто уявляємо себе на місці своїх рідних, які служать: а як їм там, в окопах? Потім встаємо і йдемо допомагати тим, чим можемо… Зараз – це плетіння сітки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

За інформацією КЗ «Історичний музей м. Хмільник»

 

Назад до розділу