• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Провели вуличну акцію з протидії торгівлі людьми

eye

303

06.11.2023 11:27

RSS

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми на території Хмільницької міської територіальної громади проведено інформаційно-просвітницьку кампанію в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області», що реалізується Вінницькою обласною правозахисною організацією «Джерело надії» за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА.

27 жовтня працівники управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради разом із представниками служб та установ, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі організували вуличну акцію. 

Під час акції роздано понад 500 інформаційних буклетів мешканцям громади та надано роз’яснення, як уникнути потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, куди звернутися у випадку потрапляння до ситуації торгівлі людьми та яку допомогу можуть отримати постраждалі особи.  

До проведення інформаційно-просвітницької кампанії долучилися старости старостинських округів, які на місцях розповсюдили тематичні інформаційні буклети та плакати.

За інформацією Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради 

Назад до розділу